Klinik på arbejdspladsen

Dansk Healthcare opretter professionel klinik på jeres virksomhed.
I stiller lokalet til rådighed – vi indretter klinikken.

in-house klinik

Dansk Healthcare opretter professionel klinik på jeres virksomhed.
I stiller lokalet til rådighed – vi indretter klinikken.

Behandling uden ventetid – Fysioterapi, massage, kiropraktik og akupunktur

Til større virksomheder tilbyder vi fire effektive behandlingsformer, der understøtter hinanden. En kombination af behandlingsformer som giver de bedste og hurtigste resultater. Medarbejderen får altid den rette behandling – uden ventetid.

Sundhedstjek

Som tilvalg på klinikken kan virksomheden tilvælge sundhedstjek, hvor medarbejderen kan booke tid til sundhedstjek på samme måde som til øvrig behandling.

Professionelt behandlerteam

Alle behandlere er professionelle med minimum 5 års erfaring og trænede i at arbejde i teams på tværs af faggrænser.

Ergonomi

Ergonomi er integreret i konceptet – behandleren kommer ud på arbejdsstationen og vejleder ved behov. Det kan være individuelt eller for en gruppe medarbejdere.

Solid forebyggelse

Klinik på virksomheden giver mulighed for solid forebyggelse og opfølgning i hverdagen – dermed opnås de bedste betingelser for konstruktive forandringer, så problemet ikke vender tilbage.

Hurtigt i behandling, hurtigt rask

Med klinik på arbejdspladsen er det nemt, hurtigt og tidsbesparende at opsøge hjælp.
Medarbejdere, der kommer hurtigt i behandling, bliver hurtigere raske.

Klinik på arbejdspladsen

Vi hjælper med at styrke jeres vigtigste ressource – medarbejderne.

Generel information omkring behandling

Hvilken behandling vælger jeg?
Vælg den behandlingsform som du skønner er mest relevant. Behandleren vurderer derefter professionelt det videre behandlingsforløb og relevante behandlingsformer.

Hvor mange behandlinger kan jeg booke?
Du kan selv kun booke en enkelt behandling ad gangen.
Ved planlægning af behandlingsforløb vil du i forbindelse med behandlingen få booket de nødvendige tider på klinikken af behandleren.

Ved første behandling
Ved første besøg stilles en grundig diagnose som grundlag for den rette behandling. Diagnose og samtale vil i nogle tilfælde fylde hele første besøg.
Du bedes medbringe et lagen til behandlingen.

Behandlingens varighed
I alt afsættes 30 minutter. Tiden inkluderer behandling og evt. øvelser og andre tiltag til forebyggelse, journalskrivning, samtale m.m.

Behandlerne vurderer det forebyggende arbejde højt og inddrager så vidt muligt årsagerne til dit problem. Behandling skal med andre ord forstås bredt og er ikke nødvendigvis 30 min. på briksen.

Hos kiropraktoren er afsat 30 min. ved første besøg og 15 minutter til de efterfølgende behandlinger.

Evalueringsskema
Ved afslutning af et behandlingsforløb vil du få tilsendt et evalueringsskema. Det hjælper os med at vurdere resultat og tilfredshed med klinikken. Alle evalueringer modtages uden personoplysninger.

Husk at melde afbud
Husk at afbestille din tid på bookingsystemet, hvis du bliver forhindret i at komme, således at en anden kan få gavn af tiden.

Hvis jeg mister min kode
Har du mistet din adgang bedes du sende en mail til info@danskhealth- care.dk. Du vil derefter få tilsendt nye koder.

Akutte problemer

  • Ring ned til klinikken om morgenen, hvis du har et akut problem. Vi finder en tid til dig så hurtigt som muligt.
  • Skal du tale med en behandler, bedes du ringe til klinikken i det tidsrum, hvor behandleren er tilstede.
  • Kiropraktoren har altid sidste tid som akuttid. Akuttid er beregnet til helt akutte problemer.
  • Tiden kan ikke forudbestilles, men kun reserveres af kiropraktoren samme dag. Ring til kiropraktoren på klinikken for aftale.
  • Kontakt klinikken.
  • Har du afmelding på selve behandlingsdagen, akut opstået problem eller spørgsmål til behandleren er du velkommen til at ringe ned på klinikken.

OM BEHANDLINGSFORMERNE

Akupunktur
Akupunktur bygger på traditionel kinesisk medicin. Hos akupunktøren anskues det hele menneske med fokus på at genoprette kroppens naturlige balance.

Akupunktur anvendes ved problemer i bevægeapparatet såsom tennisalbue, ischias, lænd, knæ, nakke og skuldre. Akupunktur er også virksomt ved hovedpine, migræne, allergi, høfeber, bihulebetændelse, kronisk træthed, højt blodtryk, stress, fordøjelsesproblemer m.m.

Fysioterapi
Fysioterapeuten vurderer skader i bevægelsesapparatet og arbejder manualt med stræk, udspænding, ledmobilisering og optræning af muskler og sener.

Fysioterapeuten giver også træningsprogrammer og øvelser for styrke og smidighed, korrigerer kropsholdning, vurderer arbejdsstillinger og hjælper med konstruktive forandringer i hverdagen.

Massage
Massøren bearbejder spændte og ømme muskler. Herved stimuleres blodgennemstrømning og lymfesystem. Massage fremmer kroppens bevægelighed, lindrer smerte, virker afspændende, modvirker stress samt øger velværet. Massøren giver som de øvrige behandlere vejledning om generelle øvelser, aktive minipauser, justering af kropsholdning og andre forebyggende tiltag.

Kiropraktik
Kiropraktoren korrigerer led og muskler ved funktionsforstyrrelser i rygsøjle, bækken, arme og ben.

Behandlingen foregår ved forskellige former for tryk eller stræk, som har til formål at genoprette den bedst mulige bevægelighed i leddene.

Det forebyggende arbejde kan inkludere justering af kropsholdning, ergonomi, rygtræning samt øvelser som styrker, stabiliserer, udspænder og frigør led.